Autentifikation af nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev til alle konti fra det gamle KMO system, som har haft en godkendelse til at arbejde med kølemiddel fra 2015 og frem. Dette er hvad der bliver skrevet ud, bemærk at der kan være rettelser til teksten.

Kære [navn],

Vi skriver til dig, da din e-mailadresse: [email], har været tilknyttet kontoen [kmoid] i KMO’s IT-system, og denne konto har senest d. [dato] været registreret som KMO godkendt til at arbejde med kølemidler.

Du kan verificere rigtigheden af denne e-mail på www.kmo.dk

Vi ønsker at informere dig om, at vi har fået et nyt IT-system efter at vores gamle system desværre brød sammen i 2022 (læs nyheden) Som en del af overgangen til det nye system vil vi derfor bede dig om at oprette en ny konto, selvom du tidligere var oprettet i vores gamle system.

Vi beklager ulejligheden, men det er vigtigt for os at sikre, at dine oplysninger er korrekte og opdaterede i vores nye system. Derfor beder vi dig om både at oprette en ny konto og sende en ny ansøgning for at blive godkendt i vores nye system.

Det tager kun 5 minutter at blive oprettet, og for at komme hutigt i gang, kan du bruge vores Online Guides og FAQ

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende overgangen til det nye IT-system, er du velkommen til at kontakte vores support- og servicepartner:

SMB Solutions ApS
Telefon +45 71 99 98 86
E-mail [email protected]


Vi værdsætter din forståelse og takker dig for din tålmodighed i denne overgangsperiode.

Bemærk at du kan modtage denne e-mail mere end én gang, hvis din e-mailadresse også har været tilknyttet en kontaktperson til en virksomhed. Du kan se bort fra denne e-mail, hvis du ikke længere arbejder med kølemidler i køle- eller autobranchen, eller allerede er oprettet i det nye KMO IT-system.

Med venlig hilsen,

KMO, Kølebranchens Miljøordning.

Seneste nyheder

Kategorier

Tags

Del denne side

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print